Welpen, Junioren, Zeeverkenners, Loodsen, Cvc en Bestuur op de Kaag

alt

Afgelopen weekend heeft de Macdonaldgroep een groepsweekend op de Kaag gehouden. Ieder onderdeel was vertegenwoordigd.
Gedurende het weekend zijn we verschillende televisieprogramma's langsgegaan. Op zaterdag vormden groepjes met welpen, junioren en zeeverkenners verschillende televisie-omroeps. De staf- en Cvc-leden waren veranderd in presentatrices en prestentatoren en iedere omroep heeft bij hen televisie-spelletjes gespeeld zoals Hints, Lingo en Ter land, Ter zee en in de lucht.
In de avond was er een lekkere barbecue en daarna werd er natuurlijk nog het bekende programma Ik Hou Van de Kaag gespeeld.

Uiteindelijk is omroep Max bij het kampvuur verkozen tot beste televisie-omroep van deze dag.

Nadat de welpen 's avonds opgehaald werden, hebben de junioren en zeeverkenners zich nog even vermaakt bij het kampvuur.

Omdat we op zaterdag helaas niet konden zeilen vanwege de harde wind, zijn de zeeverkenners en junioren op zondag wel nog even het water opgeweest om te gaan zeilen. De boten gingen schuin (wat zo hoort, maar wat voor een eerste keer zeilen toch best spannend is), want er stond toch nog een aardig windje. Dankzij de goede uitleg en zeilervaring van de zeeverkenners en loodsen, heeft iedereen een erg leuke zeilochtend gehad.


Organisatie, hartelijk bedankt voor het organiseren van dit leuke weekend en hierbij willen wij ook Jan, de vader van Luuc, heel hartelijk danken voor het rijden van het materiaal!