De Club van 100

Op deze pagina heten we alle (oud-)leden van de Macdonaldgroep van harte welkom. Speciaal voor jullie geven we hier het laatste nieuws over de Club van 100 en blikken we geregeld in het verleden van de groep.

De Club van 100 is op 21 september 1991 opgericht voor al diegenen die te oud zijn voor de loodsen, maar nog graag contact willen houden met de groep en met elkaar. Iedereen die lid is (geweest) van de Macdonald en die minimaal 22 jaar oud is, kan lid worden. Op de 3e vrijdagavond van januari, april, juni en oktober hebben we een bijeenkomst, die start in het groepshuis. Daarnaast doen we aan allerlei activiteiten mee, zoals de Kaagcup en Merwede Trinity Cup en zetten we ons in voor de organisatie van de Berentocht en de Nieuwjaarsreceptie. Daarbij geldt, dat iedereen zo vaak (of zo weinig) kan komen als hij wil.

Voor wie wel contact wil houden, maar nooit aanwezig kan of wil zijn, is er het post-lidmaatschap. Je ontvangt dan alleen de post van de Club van 100 en blijft zo helemaal op de hoogte van het wel en wee in de groep.