Eind 2023 hebben we vanuit de gemeente Den Haag een mooie subsidie toegekend gekregen, waarmee we ons clubhuis kunnen gaan verduurzamen.
Het werk zullen we zoveel mogelijk zelf uitvoeren, met hulp van het Practoraat Energietransitie en het DC-Lab van de Haagse Hogeschool.
Ook zullen we ervaringen uitwisselen met WSV De Vlietstreek en Stichting Boterhuiseiland.

Via deze pagina zullen we jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze vorderingen.
Ons streven is om de werkzaamheden zoveel mogelijk buiten de reguliere opkomsttijden uit te voeren.

Wil je helpen met de verbouwing?

Daar zijn we super blij mee, want er is genoeg te doen!
Of je nu graag tegels van de muur afbikt, goed bent in schuren en/of schilderen of gewoon graag de boel netjes houdt en af en toe de bezem pakt om wat bouwafval af te voeren, alle hulp is welkom!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen we snel contact met je op!

 

Stappenplan

Met elk stapje komen we dichterbij een energiezuiniger clubhuis. 

Read more ...  

Samenwerkende partners

 

Duurzame Vloot

Bij een duurzaam en energie-efficient gebruik kan eigenlijk ook onze vloot niet achterblijven, maar zo'n klassieke sleper biedt nog wel de nodige uitdagingen!

Read more ...  

Groene Energie

Een belangrijke stap in de verduurzaming is het overstappen op een groenere energievorm. Aangezien het clubhuis omringt is door bomen is het nog best een puzzel om zonnepanelen efficiënt te plaatsen. Aan (regen)water hebben we echter geen gebrek!

Read more ...  

Slim en zuinig

Ons clubhuis is al oud en nog verre van energiezuinig. Dat kan slimmer en zuiniger!