De junioren zijn jongeren van 11 tot 13 jaar. In de zomer draaien we vooral kano-opkomsten op het terrein van Kanopolovereniging de Windhappers (bij de Uithof), met slechter weer en in de winter houden we onze opkomsten op ons clubhuis aan de Daal en Bergselaan.

Alle opkomsten zijn, in principe, in de ochtend:
Opkomsten op het clubhuis van 10 tot 12 uur
Kano-opkomsten van 9:30 tot 12:30 uur

Het programma is divers. De ene keer werken we onze skills bij en gaan we pionieren, leren we veilig omgaan met een handbijl of werken we aan bepaalde kano-technieken. De week erna zitten we midden in een bosspel of lopen/varen we een spannende puzzeltocht. Ooit wel eens kano-limbo gespeeld?

We sluiten het zomerseizoen jaarlijks af met een 7-daags zomerkamp met elk jaar weer een uitdagend thema. Ook bij de junioren wordt vaak een clubhuis elders in Nederland gehuurd als dagverblijf, maar de junioren slapen in tenten.

Onze junioren draaien opkomsten in uniform:
In de winter is dat een blauwe spijkerbroek, zeeverkennersblouse en groepsdas.
In de zomer dragen we ons club t-shirt (het frokje),  groepsdas en een broek, die na het kanoën ook lekker snel weer opdroogt.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens een opkomst meedraaien!

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of meld je direct aan om GRATIS EEN PAAR KEER MEE TE KIJKEN

omslaan 2